Our favourite baby products – Part 2/3

Edellisessä osassa kerroin vähän valitsemistamme perus vauvatarvikkeista. Nyt vuorossa olisi tuotteita joita emme hankkineet etukäteen, joko siksi etten tiennyt niiden olemassaolosta tai en uskonut tarvitsevamme niitä. Kuitenkin nämä viisi juttua osoittautuivat todella hyödyllisiksi ja nyt jos tekisin asiat toisin, hankkisin ne heti valmiiksi.

In my previous post I listed some basic baby products we picked for Bébé when he was a baby. There was a lot to buy before he was born and tried to keep it to a minimum so we wouldn’t get anything we didn’t actually need. Once he arrived, we realized we had to get some baby products we hadn’t thought of before and these five items really helped our life with the baby and if I would do it all over, I would get these in advance.

Sleepyhead Deluxe-unipesä
sleepyhead unipesä babynest

Jos pitäisi sanoa joku tavara jota ilman en olisi voinut elää, se olisi tämä Sleepyhead- unipesä. Olin hyvin skeptinen unipesän suhteen ja ajattelin että pärjäisimme pelkällä liikutettavalla Stokke Sleepi Mini-sängyllä ja vaikka unipesä oli usein mainittu tarpeellisena vauvatarvikkeena, en silti kokenut sitä meille tarpeelliseksi. Saimme tämän lopulta lahjaksi kun Bébé oli jo kuukauden ikäinen ja huonosti nukuttuja öitä oli takana saman verran. Olin lukenut netistä lupaavan kuuloisia arvioita käyttäjiltä jotka sanoivat Sleepyheadin muuttaneen kaiken ja varovasti toivoin meidän pelkästään sylissä nukkuvan vauvan viihtyvän myös pesämäisessä unipesässä. Jälkikäteen sanoisin että Sleepyheadin kanssa nukuttu aika oli yksi parhaimpia ajanjaksoja Bébén kaksivuotisessa unihistoriassa.

Me käytimme Sleepyheadia ihan kaikkeen, se oli ainoa alusta missä poika suostui makoilemaan selällään, se toimi loistavasti vatsallaan olon harjoitteluun ja Bébé nukahti sille helpommin jolloin unipesä oli todella helppo kantaa sänkyyn sillä sen pohja on kova. Unipesä toimi niin sohvalla, lattialla, pojan omassa sängyssä kuin meidän sängyssäkin. Reunojen ansiosta vauva ei pudonnut eikä myöskään itse voinut kierähtää päälle mikäli vauva päätyi meidän sänkyyn nukkumaan. Pojan omassa sängyssä se teki siitä pesämäisen ja ennen vain syliin nukahtanut Bébé viihtyi todella hyvin unipesässään. Sleepyheadin päälliset ovat myös konepestävät ja niitä pystyy ostamaan myös erikseen monissa eri väreissä ja kuvioissa, mikä parasta unipesä on valmistettu hengittävistä ja antibakteerisista materiaaleista ja olikin siksi myös aika miellyttävän tuntuinen. Meillä oli vain yhdet päälliset mutta jälkikäteen hankkisin myös toiset sillä niitä tuli jonkun verran pestyä. Sivulla ja päädyssä olevat kahvat helpottivat unipesän siirtelyä ja sen sai helposti ripustettua esimerkiksi oven kahvaan kun se ei ollut käytössä.

Tämä Deluxe-unipesä käy 0-8kk ikäisille vauvoille ja tämän jälkeen on tarjolla vielä Grand-malli 9-36kk ikäisille. Me mietimme pitkään vielä tuon isomman hankkimista mutta en kokenut siitä olevan enää samaa hyötyä vain nukkumistarkoitukseen isommalle lapselle kuin unipesästä vauvalle joten korkeahkon hinnan vuoksi se jäi hankkimatta. Ruotsalainen Sleepyhead kulkee jenkeissä eri nimellä Dock-A-Tot, joita olinkin pinteressä pinnaillut jo raskausaikana. Luulin ettei näitä saisi Euroopasta mutta tuote olikin täällä vain eri nimellä, kyseessä on kuitenkin täysin sama unipesä. Meidän unipesä tilattiin Sleepyheadin omalta sivulta Ruotsista josta se saapui muutamassa päivässä Ranskaan, mutta Suomessa niitä myydään ainakin täällä*.

If I would have to name one product that I could not have survived without when Bébé was a baby, it would be this Sleepyhead baby nest. I was very skeptical about baby nests before he was born, there was a lot of stuff to buy for our first baby and I didn’t think we would need one since we already had the Stokke Sleepy mini crib with wheels, so we didn’t get it in advance. However, I had been pinning the Dock A Tot on my Pinterest boards during pregnancy, which is actually the same baby nest as the Sleepyhead but it just goes by a different name in the US. Bébé didn’t turn out to be the greatest sleeper and the first weeks were quite a challenge with him, so within a month we were back googling reviews about the Sleepyhead. Anything to help the situation was very welcome. Once we got the Sleepyhead, everything changed: Bébé loved it, so we loved it. We used it pretty much for everything in the beginning, for lounging, playing and sleeping. It helped us getting a more consistent sleeping routine and kept him asleep for longer periods of time. Loved also the removable covers that could easily be washed, they also sell them separately and have the cutest patterns!

Little Martin’s Drawer- nenäimuri

Nenäimuri, tuote jota en suuremmin ajatellut ennen ensimmäistä nuhaa. Olimme saaneet ennen vauvan syntymää jostain kaupan päälle perinteisen manuaalisen niistimen jolla piti itse imeä toisesta päästä, niinpä ajattelin asian olevan covered. Vauva kuitenkin sairastui ensimmäiseen flunssaansa vain muutaman kuukauden ikäisenä ja tuolloin tuon imurin toimimattomuus tuli todettua. Sitä oli ensinnäkin todella vaikea käyttää, vauva inhosi sitä yli kaiken joten pikkuisen pitäminen paikallaan tuon operaation aikana oli hyvin vaikeaa. Lopullisen tuomion tuo niistin sai eräänä yönä filtterin pettäessä kesken niistämisen.

Löysin sitten amazonista Little Martin’s Drawer paristoilla toimivan nenäimurin joka on pelastanut meidät siitä lähtien nuhaisilta tilanteilta. Imuri on samaan aikaan tehokas mutta riittävän hellävarainen joten sitä voi käyttää vastasyntyneellekin. Bébé ei rakastanut tätäkään tuotetta ihan pienenä mutta nenän tyhjennys sujui tällä huomattavasti helpommin kuin manuaalisella niistimellä. Nyt isompana on tämä edelleen meillä käytössä ja pojan mielestä niin hauska vekotin että välillä haluaisi niistää täällä ihan muuten vaan. Pieni imuri on aina käyttövalmiina nuhaisen tilanteen yllättäessä eikä siihen tarvita mitään vaihdettavia filttereitä, hintaakaan vekottimelle ei tullut paria kymppiä enempää. Nenäimuri löytyy ranskan amazonista täältä*.

Our baby got his first cold when he was just a few moths old and we got to try different ways to help clean the blocked nose then. We had a very basic manual nasal aspirator at first with what you had to out the other end on the child’s nose and use the other end to suck the snot out. It turned out very difficult to use and quite frankly a bit disgusting too (the filters can break sometimes). We then found this Little Martin’s Drawer electric nasal aspirator that works with batteries and it has saved us from all snotty situations since then. It’s powerful enough to get everything out but still gentle enough, so you can use it on newborns too. Very easy to use too and although it wasn’t quite a spa experience for the baby at first, he has learned to like it and is very exited every time we get to use it now.

Baby Wallaby ensipeittosetti

Toinen uniamme suuresti helpottanut tuote oli Baby Wallaby ensipeittosetti. Olimme ennen vauvan syntymää hankkineet Ranskassa suositellun unipussin eli gigoteusen ja kokemukset tuosta ovat meillä aivan järkyttävät. Jo sairaalassa jouduimme tätä huonolla menestyksellä käyttämään ja saimme läksytyksen ettei vauvalle sitten saa kotona antaa mitään muuta kuin gigoteusen mutta vauva ei viihtynyt pussissaan sitten alkuunkaan. Jos pojan yritti nukuttaa ilman pussia ja laittaa sinne jälkikäteen, heräsi hän järkyttyneenä viimeistään olkapäillä sijaitsevien neppareiden sulkemiseen. Niinpä onneksemme saimme tämän ensipeittosetin tuliaisena isovanhemmilta kun he tulivat tapaamaan vauvaa ja sanoimme Au revoir gigoteuselle.

Pussimaiseen ensipeittosettiin kuuluu sekä peitto että lakana. Pussi suljetaan sivuilta neppareilla ja toinen puoli peitosta jää ikäänkuin alustaksi vauvan alle, mikä helpottaa vauvan siirtelyä kun lämmin alusta kulkee mukana. Neppareiden ansiosta peitto pysyy paikoillaan eikä vauva voi vetää sitä päälleen. Tämä teki sängystä myös mukavemman joka vähän paransi siellä viihtymistä. Ensipeittosetti oli meillä käytössä lähes koko ensimmäisen vuoden ajan ja käytämme sitä edelleen esimerkiksi matkoilla. Peitto menee pieneen tilaan omaan pussiinsa ja on todella helppo ottaa mukaan reissuun. Setti on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja tykkäsimme siitä niin paljon että tilasimme pojalle samanlaiset pehmeät valkoiset Baby Wallabyn lakanat Pikkuvaniljasta kun hän siirtyi isompaan peittoon ja tyynyyn. Vinkkinä muuten kaikille muillekin ei Suomessa asustaville, jos ette vielä huomanneet niin Pikkuvanilja toimittaa muuten nykyään myös muihin EU-maihin, me huomasimme tämän sattumalta kun olimme laittamassa tilausta vanhempien luo Suomeen. Paketti saapui todella nopeasti mitä ihanimman viestin kanssa!

Before our boy was born, we got him sleep sacks for sleeping, which is the official recommendation for babies in France. However, Bébé turned out to absolutely hate sleep sacks, he would not fall asleep in it and woke up the minute we put it on him if he fell asleep without it. Luckily we heard about this amazing Finnish invention that has been quite popular in Finland and my inlaws brought one for us too when they came to see the baby. The Baby Wallaby Newborn duvet set consists of a duvet and changable linen, it’s designed to improve the quality of the baby’s sleep as well as the routines of parents, feeding and moving a sleeping baby. Half of the blanket goes under the baby and the duvet has snap fasteners on both sides which prevent the baby from pulling the duvet on his face and keep him in a warm cosy environment when moved to his own bed after feeding. We used this duvet set until Bébé was about one year old and still use it when traveling, it takes very little space and the baby always has a familiar sleeping environment no matter where you are. If interested, you can order one from Pikkuvanilja, this amazing little online store in Finland specialised in all cute neutral coloured baby products, they ship to other EU countries as well.

Philips Avent – pullonlämmitin

Tässä myös tuote jota en ollut tullut edes ajatelleeksi ennen, nimittäin tuttipullon/vauvanruuan matkalämmitys-systeemi. En oikein tiedä millä nimellä tätä oikeastaan voisi kutsua mutta kyseessä on siis termaripullo jonka menee isomman muovipurkin sisäpuolelle. Termarista vaan kuumaa vettä ja maito/ruoka astiassaan purkkiin muutamaksi minuutiksi ja kansi päälle. Tämä on ollut todella toimiva kaupungilla liikkuessa jossa ei ole yleensä missään mikroa tms missä voisi lastenruokaa lämmittää. Muutamaan otteeseen pyydettyäni kahvilassa kuumaa vettä ja kulhoa, saatuani aina aivan liian pieniä purkkeja tai jouduttuani antamaan ruuan pois lämmitettäväksi päätin tutkailla vaihtoehtoja ja jälleen kerran amazon pelasti pulman. Myös matkoilla tämä on ollut super hyvä.

Tämän ansiosta vauvan maidot ja ruuat voi lämmittää käytännössä missä vaan, autossa, lentokoneessa, puistossa etc, vesi pysyy kuumana termarissa vaikka seuraavaan päivään ja ruoka lämpenee tosi nopeasti. Kyljessä on myös ohje-ajat esim jäädytetylle maidolle ja ruualle, joten tätä on tosi helppo käyttää. Yksi tärkeä huomautus vaan että termari tulee aina laittaa oikein päin astiaan ja kierittää muoviastian korkkiin kiinni kun se ei ole käytössä ja muovipurkki myös kokonaan kiinni, sillä muuten se saattaa vuotaa jos termaripullo pääsee liikkumaan astian sisällä (Nimimerkillä muutaman kerran kastuneet vaihtovaatteet laukussa). Muuten tuote on ollut aivan loistava! Amazonista tämä löytyy täältä*.

A portable bottle warmer was something that had never crossed my mind that it even existed. This Philips Avent portable bottle warmer is basically a thermal flask with a container with a lid that goes over it. Just remove the container, put the bottle or baby food in and pour hot water from the thermal flask. Within minutes, the food is ready for serving. This has been a lifesaver so many times, it works perfectly everywhere, in cars, airplanes, the park, in the grocery store, restaurants etc etc.

Vaipparoskis

Ennen vauvan syntymää olin kuullut ettei vastasyntyneen vaipat vielä erityisesti haise, joten en siis kokenut tarpeelliseksi hankkia näille mitään vaipparoskistakaan. Aika pian tuli kuitenkin selväksi etteivät ne erityisesti tuoksukaan ja koska vaihtopöytä sijaitsi meillä muualla kuin kylpyhuoneessa oli matkaa roskikselle jonkun verran. Niinpä vaipparoskis meni aika nopeasti tilaukseen. Ubbin versio on ollut todella toimiva, metallinen roskis ei päästä hajuja läpi ja mikä tärkeintä, se on lukollinen. Meidän pojalla nimittäin alkoi ainakin roskiksiin tutustuminen ennen kuivaksi harjoittelua, ja tällöin ymmärsin tuon lukon tärkeyden. Sisälle saa laitettua minkä vaan tavallisen roskapussin eikä tätä varten tarvitse ostaa merkin omia pusseja. Vaipparoskikseksi tämä on mielestäni myös ihan kivan näköinen, sitä saa eri väreissä mutta meillä tämä on harmaana. Me tilasimme roskiksen ranskan amazonista* mutta suomessa Ubbin vaipparoskiksia myydään ainakin täällä*.

A diaper pail wasn’t the first thing on my mind when we were picking baby gear. However, quite soon after the baby arrived we realized that even though the used diapers didn’t smell that bad, they didn’t smell like roses either. And since our changing table wasn’t in the bathroom or near a trash bin, we decided to get a separate diaper pail. We have been very happy with this Ubbi diaper pail, it is made of steel so the odors stay inside and it also has a lock which has proved to be very important. I think it also looks quite cute for a diaper pail, it comes in many colors but we have it in grey.

Höyrysterilointilaite

Mikäli vauva-aikana pelaa pullojen kanssa on tämä laite ehdottomasti elämää suuresti helpottava tuote. Me tilasimme tämän jo todella alkuvaiheessa sillä pullojen keittäminen kalkkivedellä ei yksinkertaisesti ole hyvä idea. Mutta laite helpottaa muutenkin elämää todella paljon etenkin jos käyttää pumppua jonka osia saa olla koko ajan pesemässä. Sterilointilaitteita on monenlaisia, mikrossa toimivia etc mutta meillä oli tämä sähköinen Aventin 3-in-1 höyrysterilointilaite. Pullot vaan laitettiin sisään omiin kerroksiin puhtaana, alalokeroon vettä ja nappia painamalla laite käynnistyi höyryttäen kaiken puhtaaksi alle 10 minuutissa. Laite sammuu itsestään ja sisältö pysyy steriilinä vuorokauden mikäli kantta ei avaa. Täytinkin tätä usein päivän mittaan ja käynnistin illalla.

Sterilizing baby bottles isn’t absolutely necessary if they are cleaned well but it’s an added step to keep the bottles bacteria free. You can do this by either boiling the bottles for five minutes (not a good idea if you live somewhere where the water is very chalky like in France, been there done that) or use a sterilizer that does the trick with steam. There are many types of sterilizers, ones you put in the microwave or automatic ones, which we chose. We had this Philips Avent 3-in-1 sterilizer which worked perfectly and was very easy to use. You just put the clean bottles inside, add water to the lowest compartment and put it on. Less than 10 minutes later, the bottles are ready and if the lid isn’t opened, the bottles remain sterilized for 24 hours.

*Commercial links/mainoslinkkejä

Comments

  1. Awesome post. I am a regular visitor of your site and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I will be a regular visitor for a really long time. Jeralee Jacky Zitah

  2. After looking over a handful of the articles on your web page, I truly like your way of blogging. I book-marked it to my bookmark site list and will be checking back in the near future. Please visit my website as well and let me know your opinion. Haley Fitz On

  3. It is in point of fact a great and useful piece of information. I am glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing. Shirleen Granthem Bilow

  4. Hey there. I found your site by way of Google at the same time as searching for a comparable subject, your site got here up. It seems great. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then. Dinah Galen Riba

  5. Hi, after reading this awesome piece of writing i am as well delighted to share my familiarity here with friends.| Miguelita Donall Geof

  6. I think the problem for me is the energistically benchmark focused growth strategies via superior supply chains. Compellingly reintermediate mission-critical potentialities whereas cross functional scenarios. Phosfluorescently re-engineer distributed processes without standardized supply chains. Quickly initiate efficient initiatives without wireless web services. Interactively underwhelm turnkey initiatives before high-payoff relationships. Camile West Dyer

  7. Oh Beth, sitting on Election eve, biting my nails like so many. All we can do is pray. The fate of our nation hangs in the balance, no joke. Carlotta Way Melli

  8. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam vitae neqnsectetur adipiscing elit. Nam viae neqnsectetur adipiscing elit. Nam vitae neque vitae sapien malesuada aliquet. Sunny Jarret Toole

  9. I am in fact grateful to the owner of this web site who has shared this enormous article at at this time. Karola Vernor Ingmar

  10. Yes. Yes. And Yes. Laurie darling your words heal me. And yes I am doing well looking out at our silver bay. Lisabeth Bondy Wilkinson

  11. Assumenda rerum maiores repudiandae est eos non animi. Quo labore veniam fugiat et quidem omnis sequi id. Quia adipisci magnam et rerum earum sit corrupti. Dicta eligendi asperiores quisquam ipsa. Tonia Baillie Joerg

  12. Hai saya lori, laman ini sebenarnya terlampau baik dan terpercaya topik yang dihidangkan sangat baik sekali dan saya benar-benar terpukau bersama dengan Info yang diberikan oleh web ini. Dikala bermain game slot online, tentu tersedia banyak pemain yang dambakan lebih banyak kala lowong untuk bermain di mesin slot. Karena tak ada keraguan bahwa setiap setiap putaran berasal dari mesin slot bakal memberikan emosionil yang menguntungkan. Di mana pemain sanggup menang bersama dengan beragam fungsi uang riil sampai jutaan rupiah. selagi bermain game slot online, tentu saja, Anda hanya kudu menekan putaran, sehingga setiap-setiap mesin slot berputar dan membuahkan paduan gambar yang acak dan sanggup memberikan profit kala segala gambar sesuai. terhadap selagi beriringan. Ketika Anda bermain seperti ini, pasti saja tak membutuhkan sakit kepala. Yang mana lebih dari satu besar pemain cuma menunggu segi kemujuran berasal dari taruhan yang menang. Myranda Durante Dreher

  13. For most recent news you have to pay a quick visit world wide web and on world-wide-web I found this web page as a most excellent site for newest updates. Aryn Bertram Bauer

Latest from Instagram

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in