Our favourite Baby Products – Part 1/3

Ennen poikamme syntymää edessä oli matka ensimmäistä kertaa vauvatarvikeviidakkoon. Raskausaikana pohdinkin paljon mitä kaikkea pieni ihminen voikaan tarvita, lista tuntui loputtomalta ja samaan aikaan en halunnut hankkia turhaa tavaraa jolle ei olisi kuitenkaan käyttöä. Muistan lukeneeni ennen Bébén syntymää paljon eri blogeista listauksia tarpeellisista vauva-ajan hankinnoista, erityisesti ihanan ja aina niin järjestelmällisen Home via Lauran postauksiin palailin useampaan otteeseen tulevia hankintoja pohtiessa. Ajattelinkin nyt koota myös oman listani, mitä itse koin tarpeelliseksi ja mitä päädyimme hankkimaan. Nyt kun poikamme on jo kaksivuotias ja vauva-aika ohi mutta vielä tuoreessa muistissa, on varmasti korkea aika nyt viimeistään näistä kirjoitella. Suuri osa näistä tarvikkeista on jo laitettu pois mutta iso osa silti edelleen käytössä sillä pyrimme hankkimaan tuotteita joilla olisi mahdollisimman pitkä käyttöaika.

Koska tavaraa kuitenkin tuli jonkun verran hankittua ja jotta postaukset eivät venyisi liian pitkiksi, ajattelin jakaa nämä useampaan osaan. Ensimmäisenä vuorossa olisi ne suurimmat hankinnat, perusjutut jotka varmasti kaikki hankkivat, mutta joiden valinnasta saa itsessään jo tehtyä dilemman. Seuraavassa osassa tarvikkeita mitä tajusimme hankkia vasta Bébén syntymän jälkeen mutta emme olisi osanneet elää ilman ja viimeiseksi ne muutamat ylimääräiset kuitenkin tarpeelliset jutut joista oli paljon iloa vauva-aikana. Mutta nyt alkuun siis ajatuksia meidän Top 5- perinteisimmistä vauvatarvike hankinnoista:

Buying baby gear for the first time can be really overwhelming, at least for me it was when our son was born two years ago. How can a little person need so much stuff? Back then I read a lot of lists of necessary items from different blogs and found those very helpful when trying to decide what to get. I thought that I would now make my own list of 15 items we ended up getting and which we found most useful. We didn’t get a lot of stuff in advance since I didn’t want to buy items we wouldn’t need after all. In this first part I list our 5 items people most likely get for a baby: a stroller, bed, bouncer, bath tub and high chair. Which ones did we get and why. In the second part I will list 5 items we ended up getting after our baby was born but could not have lived without and in the last part, 5 items we really enjoyed with the baby.

Vaunut – Bugaboo Cameleon 3 vs Babyzen Yoyo+

Rattaiksi päädyimme hankkimaan pitkän jahkailun jälkeen Bugaboon Cameleon 3:set. Lähes kaikilla on täällä käytössä Babyzen Yoyot jo vauvasta lähtien, ei tosin matkarattaina vaan ihan jokapäiväisessä käytössä sillä ne toimivat täällä erittäin näppärästi kokonsa ja käytännöllisyytensä vuoksi. Me päädyimme kuitenkin Bugiksiin sillä en halunnut laittaa pientä kasvot menosuuntaan heti vauvakopasta istuinosaan siirryttäessä, pidin myös siitä että Cameleoneissa oli enemmän säätövaihtoehtoja istuimen asentoon ja Bugaboot tuntuivat muutenkin jotenkin jykevämmiltä. Olen tosi iloinen että päätimme ne hankkia, sillä vaikka Pariisissa käytännössä pärjää vain Yoyoilla, kuljemme vaunujen kanssa niin paljon että Bugikset ovat mahdollistaneet ulkoilut myös lumen yllättäessä sekä mm. Suomen lomilla. Vietimme aika paljon aikaa Suomessa vauva-aikana ja tuolloin vaunut matkasivat mukana omassa kuljetuslaukussaan ruumassa.

Tykkäsin myös Bugiksien suuresta vauvakopasta jossa pystyi tarvittaessa vaikka vaihtamaan vaipan kaupungilla liikkeellä ollessa, täällä kun on aika huonosti mitään vaipanvaihtopaikkoja. Myös suuressa alakopassa sai kuljetettua lähes mitä vaan, pieni koiramme matkusti siellä suurimmaksi osaksi mutta sen lisäksi siellä on kuljetettu niin ruokaostokset kuin vauvatarvikkeetkin. Lisävarusteina hankimme Bugiksiin vauvakoppaan merinovillaisen pehmusteen, talveksi high performance lämpöpussin istuinosaan, adapterit turvakaukalolle, matkustamiseen suojalaukun sekä tietysti äidin tärkeimmän lisävarusteen eli mukitelineen. Untuvapussi on myöhemmin toiminut meillä myös Yoyojen kanssa ja se onkin huomattavasti lämpimämpi mitä Babyzenin oma pussi. Vauvakopassa käytimme ensimmäisen talven Jacadin lämpöpussia joka sopi myös turvakaukaloon ja toimi talvivauvan kanssa erittäin hyvin, sen sai tarvittaessa avattua sisätiloissa, vauvaa ei tarvinnut pukea ulkovaatteisiin ja muutenkin Bébé viihtyi vaunuissa pussissa tai sen päällä torkkuen. Kylmempien ilmojen aikaan lisäsin pussin päälle tarvittaessa muita peitteitä, erityisesti nämä The White Companyn peitot olivat todella toimivia, tarvittaessa lämpimiä mutta myös hengittäviä sekä menivät pieneen tilaan.

Vaunujen lisäksi meillä oli käytössä vauva-aikana BabyBjörn One-kantoreppu. Tämä oli elintärkeä etenkin koiraperheessä, repun sai paikalleen helposti napsauttamalla ja ulos pääsi piipahtamaan nopeasti. Paljon sylissä viihtyvä Bébé myös tykkäsi olla kantorepussa joten käytimme tätä aika paljon ensimmäisten kuukausien aikana.

Bugikset olivat mielestäni tosi näppärät siihen asti että käänsimme ne kasvot menosuuntaan päin, sen jälkeen rattaat alkoivat tuntua todella suurilta. Tarvitsimme myös matkarattaat sillä vaikka Suomeen mielelläni Bugikset otinkin mukaan oli muille lomille paljon helpompi lähteä oikeiden matkarattaiden kanssa. Niinpä päätimme hankkia lisäksi Babyzen Yoyo+ vaunut kun Bébé oli vähän isompi ja kävely sujui. Tuolloin vaunulenkit olivat vaihtuneet enemmän kohteesta A kohteeseen B siirtymiseen ja kevyet Yoyot on helppo kuljettaa vierellä vaikka poika mieluummin kävelisi kuin istuisi niissä. Ne vievät myös huomattavasti vähemmän tilaa, mahtuvat paljon paremmin pikkuruiseen hissiimme ja toimivat täällä muutenkin todella hyvin. Matkarattaina Yoyoja on myös muutamaan otteeseen testattu Abu Dhabissa sekä Etelä-Ranskassa ja ne ovat toimineet erinomaisesti myös siihen tarkoitukseen. Vaunut taittuvat kasaan hetkessä ja kulkevat koneeseen olalla mukana tulevassa säilytyspussissaan.

Lisävarusteita emme sen kummemmin ole Yoyoille mukitelinettä lukuunottamatta tarvinneet sillä Bugaboon lämpöpussi on toiminut hyvin myös näiden kanssa. Lisäksi olen hankkinut Amazonista koukkuja jos vaunuihin haluaa ripustaa esim laukun tai (kevyen) ostoskassin. Rattaat kuitenkin kippaavat todella helposti jos niissä on kahvassa painoa ja lapsi ei ole kyydissä. Loistava keksintö näissä on kuitenkin kuomun takaosan säilytystila jossa kulkee yllättävän paljon tavaraa niin eväistä kuin muista mahdollisesti tarvittavista jutuista lähtien, myös alakoppa on yllättävän tilava ja vetääkin sisäänsä vaikka mitä (koiran lisäksi). Plussaa on myös täysin pestävät kangasosat. Kun Bugaboon osat ovat muutamia osia lukuunottamatta konepesun kestävät, voi Yoyo:jen kaikki osat laittaa koneeseen. Ne on myös huomattavasti helpommat irroittaa mitä Bugaboon kangasosat. Tämä on tullut tarpeeseen jo useampaan otteeseen smoothieita matkaeväänä rakastavan pojan kanssa.

The ultimate Parisian stroller is definitely the Babyzen Yoyo, almost everyone has it here. However, we picked the Bugaboo Cameleon 3 as our stroller when Bébé was a baby since I felt there were much more options for positioning the seat and the seat could be parent facing since it is reversible. Also we spent a lot of time in Finland back then and the Yoyo was not an option for the snowy Finnish winter. When Bébé was a bit bigger we got the Babyzen Yoyo+ stroller too which has been perfect for travels (you can fold it and bring it on the plane) and it is definitely the most practical stroller for Paris. We have loved both strollers and each one has their pros and cons. The Cameleon was perfect when Bébé was a baby, loved the big bassinet and the fact that you could very easily attach the carseat with adapters. It also provides the smoothest ride no matter how bumpy the terrain or weather conditions. Because let’s face it, there has been quite a few snowy days in Paris during the past two winters. Then again the Babyzen Yoyo has been the most perfect stroller with a toddler, its tiny, compact and so lightwight but still has great features like a lot of storage, machine washable fabric parts and it folds up in seconds.

Stokke Sleepi sänky

Bébén sänkynä meillä on alusta lähtien toiminut Stokke Sleepi. Tämä oli myös yksi vaikeimpia päätöksiä, sillä sänky on niin näkyvä ja pitkäaikainen hankinta. Pohdimme pitkään tämän, Ikean vaihtoehtojen, Sebra- sängyn sekä Jacadin kasvavan sängyn välillä. Mietimme myös ns Moses basket tyyppisen korisängyn hankintaa alkuun, mutta lopulta vain yhden sängyn hankkiminen tuntui järkevimmältä. Kallistuimme siihen että haluamme sängyn joka kasvaa pojan mukana ja Stokken Sleepi pyörineen vaikutti tähän parhaiten sopivalta. Hankimme siis alkuun mini-version, josta lisäpaloilla ja pohjaa laskemalla sai muokattua isomman sängyn ja lopulta avattua sivuosan pikkupojan sängyksi. Sleepi kasvaisi tästä vielä lisäpaloilla suuremmaksi tarvittaessa ja menisi jopa 10-vuotiaalle asti.

Sänky on toiminut meillä hyvin, pyörät helpottivat aluksi sängyn liikuteltavuutta ja mini version sai niiden ansiosta tuotua eri huoneisiin helposti. Sängyn ovaali muoto myös tekee sitä pesämaisen ja todella helposti liikuteltavan. Toisaalta ovaali muoto on vaikeuttanut sopivien lakanoiden sekä reunapehmusten löytämistä ja niiden osalta on jouduttu turvautumaan stokken omiin versioihin, jotka nekin ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kivat mutta yllättävän kalliita. Hintaa sängylle tulikin loppuen lopuksi lisäosineen enemmän kuin olimme ajatelleet alunperin, sillä aina seuraavaan kokoon siirryttäessä myös patjat menevät vaihtoon. Sänkyyn sopivia lakanoita olen löytänyt sittemmin Zara Homesta, ne eivät ole kooltaan ihan samaa mutta kuminauhallisen aluslakanan saa venytettyä mahtumaan patjan päälle. Mini-versioon löysin aikoinaan Aden + Anais-merkiltä omia sopivia aluslakanoita.

Bébé has had the Stokke Sleepi– crib as his bed since birth, which has been very practical. We had the mini crib at first which has grown with the baby with additional conversion kits. The fact that this can be used from birth to approximately 10 years old was the main reason why we got this bed since I hate getting stuff for just a few months. We also really liked the fact that it has wheels so we could easily move the crib around the house when he was a newborn. The oval shape also makes it cosier for the baby.

Sitteri

Sittereitä meille päätyi lopulta kaksin kappalein, perinteinen BabyBjörn Bliss sekä lisäksi ensimmäisen kuukauden aikana yön pikkutunteina tilattu laulava ja heiluva korotettu Babymoov Swoon Motionsitteri. Poikamme ei ole koskaan ollut mikään erityisen kova nukkuja, ja mieluiten viihtyi alkuun suurimmaksi osaksi vain sylissä. Erityisesti tuolloin alkuvaiheessa nukkuminen onnistui oikeastaan vain sylissä. Päädyimme tästä syystä hankkimaan tuon liikkuvan sitterin, jotta vauvan voisi laskea hetkeksi alas ja kyseinen sitteri toimi tuohon erinomaisesti. Bébé viihtyi siinä alusta lähtien erittäin hyvin, aluksi roikkuvia leluja katsellen ja rauhoittavaa musiikkia kuunnellen, myöhemmin poika tykkäsi hengailla tuolissa ikkunasta ulos katsellen. Tuolin sai heilumaan useammalla nopeudella ja musiikille tai luonnon äänille oli myös tarjolla useampia vaihtoehtoja jotka eivät olleet äidinkään mielestä ärsyttäviä. Tuolin pystyi ajastamaan vaikka puoleksi tunniksi tai käynnistymään vain vauvan itkiessä. Kun poika alkoi liikkumaan enemmän, jäi tuoli vähemmälle käytölle ja käytimme enimmäkseen BabyBjörnin sitteriä. Jälkikäteen voisi ajatella että Babymoov-sitteri oli vähän turhake lyhyen käyttöjakson ja suuren kokonsa vuoksi, mutta se toi mukanaan mahdollisuuden suihkuun, oman ruuan syömiseen tai asunnon järjestelyyn kun muutenkin väsyneenä oma aika oli kortilla, joten hankkisin sen edelleen.

The bouncer was something we got after the baby was born, we had the very basic BabyBjörn bouncer but during the first month we also got this Babymoov Swoon Motion swing. Bébé was not the greatest sleeper and only really liked to be held at first, which left us quite little time to do anything else. The babymoov swing was great for this purpose, it rocks automatically from side to side, has a play arch and multiple speed levels for swinging. The swing also plays melodies if wanted (which were not annoying btw) and has a motion detector you can choose so it starts rocking if the baby begins to cry.

Kokoontaitettava amme

Meillä on kotona kylpyamme mutta pikkuista vauvaa oli huomattavasti helpompi kylvettää omassa ammeessaan lattialla. Valitsimme tähän Stokken Flexi Bath ammeen joka taittuu kasaan kylvyn jälkeen. Säilytys vie näin ollen huomattavasti vähemmän tilaa ja amme on helppo myös ottaa tarvittaessa mukaan vaikka viikonloppumatkalle. Vastasyntyneelle meillä oli käytössä myös newborn-lisäosa. Amme oli tosi toimiva, tilava mutta vei säilytettynä vain vähän tilaa ja tulppa pohjassa helpotti sen tyhjentämistä. Nyt kylvyt ovat siirtyneet jo kokonaan isompaan ammeeseen, mutta Stokken amme kävisi tarvittaessa nelivuotiaaksi asti.

For bath time we got this Stokke Flexi Bath tub with the additional newborn support. It has been great, the tub folds flat after use so it is very space saving. When in use it is also very roomy so it can be used up to the age of four.

Syöttötuoli

Syöttötuoli on varmasti yksi tärkeimmistä hankinnoista vauvalle. Sitä käytetään pitkään, useamman kerran päivässä ja se on myös osa sisustusta monta vuotta. Syöttötuolia pähkäilin ehkä pisimpään kaikista hankinnoista, halusin tuolin joka sopisi sisustukseen ja lykkäsimme sen hankintaa aika pitkään. Hankimme tuolin vasta kun poika alkoi varsinaisesti syömään, siihen asti korotettu sitterimme sai toimia tuolina kun Bébén halusi pöydän ääreen.

Pähkäilin pitkään tuoleista Micuna Ovon sekä perinteisen Stokken Tripp Trappin välillä. Lopulta päädyimme Tripp Trappiin ja olen ollut tyytyväinen ratkaisuun. Tuoli on loppuen lopuksi aika huomaamaton sisustuksessa ja mikä tärkeintä turvallinen. Meidän poika on todella kova kiipeilemään mutta vielä ei onneksi ole saanut kyseistä tuolia kumoon. Lisäosina meillä on ollut käytössä puolivuotiaan setti, pehmuste sekä tarjotin, jonka avulla tuoli toimii tarvittaessa hyvin esimerkiksi keittiössä jossa poika voi syödä samalla kun itse tekee muuta. Mikä parasta, tuoli pysyy käytössä pitkään sillä se muuttaa muotoaan pojan kasvaessa.

The high chair was one of the most difficult baby gear decisions for me. It is one of those items you use daily and it is part of your interior for many years. I was obsessed with this Micuna Ovo chair at first, but we decided to get the very classic Stokke Tripp Trapp chair and we have been very happy with the decision. Like our crib, this chair grows with the child and with additional parts can be used from birth on. We got this when Bébé was around six months old and started eating, before that we used the swing if we wanted to get him closer to the table.

Comments

  1. Hi, I wish for to subscribe for this webpage to take most up-to-date updates, therefore where can i do it please assist. Kirsti Abbe Winson

  2. Hello colleagues, its fantastic post concerning tutoringand entirely defined, keep it up all the time. Toby Julio Bonnette

  3. Great weblog here! Additionally your website loads up very fast! What web host are you the usage of? Can I am getting your affiliate hyperlink to your host? I desire my site loaded up as quickly as yours lol| Charlena Had Quintus

  4. I have been surfing online more than 3 hours these days, yet I never discovered any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web might be a lot more useful than ever before. Brooks Yanaton Janean

  5. Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish only about gossip and net stuff and this is actually frustrating. A good site with exciting content, that is what I need. Thanks for making this web site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email? Kellsie Georges McRoberts

  6. You should be a part of a contest for one of the greatest sites on the net. I most certainly will highly recommend this website! Estel Ellis Mar

  7. Hey there. I found your site by the use of Google even as searching for a comparable matter, your website came up. It seems good. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then. Jessamyn Donavon Leonor

  8. I am regular visitor, how are you everybody? This paragraph posted at this web page is actually fastidious.| Petronille Raddy Bohannon

  9. Mamibet adalah situs judi slot pulsa terbesar yang memiliki beragam jenis permaiann judi slot online yang menguntungkan bagi semua pemain judi slot Indonesia. Netta Flint Stockmon

  10. Hi, Neat post. There is an issue together with your website in internet explorer, might check this? IE still is the market leader and a large portion of other people will omit your fantastic writing due to this problem.| Lorelle Ulrick Og

  11. Amazing!Tons of recipes that I can enjoy!I am so happy that you are sharing this!You are making my life so easy!No need for me to think anymore what will be added in my meal plan! Marielle Orren Jerz

  12. Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this article and the rest of the website is also really good. Elsy Gunar Leora

  13. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your blog? My website is in the very same area of interest as yours and my users would really benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this alright with you. Many thanks! Camel Puff Ulrich

  14. saat mainan judi, seluruh karakter melacak keunggulan betapa ? sembarang orang tah yang gak inginkan mencapai kemajuan bila berperan gambling ? seluruh tentunya inginkan kejayaan yg akbar agar sanggup beroleh penghasilan selanjutnya kesukaan spesifik. kamu ini termasuk resmi buat tipuan spekulasi slot online. akur, gambling slot online adalah salah iso- macam mainan judi online yg tawarkan kemenangan yg paling gemuk diperbandingkan gambling asingnya. bagi karena itu, tiada terpesona selain spekulasi slot punya pengagum yg betul-betul deras. kau ini tidak lepas dikarenakan terdapatnya progres maupun regulasi jackpot dalam mainan judi slot. jackpot hakekatnya menjadi bahan sama segala pemeran gambling slot. besaran berasal gara-gara jackpot disetiap motor memang berbeda parak. sama gara-gara itu nir- sisi sekiranya dahulunya kepala bisa mengantre di 1 pesawat kalau keluar kuantitas jackpot nya sekalilah mega. nah kepada tulisan ini kami akan memberi bumbu berita tentang kiat metode juara berjalan perekate spekulasi slot duit autentik. telah tak tabah betapa ? lantas pula ramai website yang kasih lanjutan berita bersama trick dan terus metode menjumpai menang di tipuan motor judi slot yang mampu anda memperhatikan di google. melainkan pada umumnya ketikaan akan meraih tips bersifat kau patut tabah dan utuh bersama kemujuran. benar hal itu naif terdapatnya namun kalian tentunya mesti memandang beberapa taktik yang sudah kami coba terutamanya dulu dalam membawakan variasi judi slot online layaknya dibawah ini tampaknyaan perlu terang tipe alat slot yang kalaan hidupkan. tidak hanya cuma bekerja menahan menindas serupa. namun ketikaan patut memadai tau perihal rules pula termasuk bermacam-macam makna yang ada didalam pertunjukannya. kalau sesungguhnya anda sudah ngerti berkenaan game yang anda berfungsikan, terlampau disarankan anda kalau tak mempergelarkannya. sebab anda tak bisa tau apa pun yg sedang kau germit kelaknya. jangan keliru kesan, pada umumnya maupun penjudi pembimbing bakal coba kemujuran di type pesawat slot yg inciainkan bagi berisik karakter. kian pol kontestan yang mempertunjukkan style jentera slot online berikut jadi cilik dapat terus-menerus / pembasuh tangantasi anda kepada menerima jackpot maupun kemujuran. bila anda memutar jentera slot yg serau inciainkan karenanya kans kau oleh menang bisa kian banyak. kau ini karena berasal bermula segi membelavider bisa memberikan presentasi kemenangan yang lebih banyak di pesawat slot yang tenang supaya bisa booming menjelang merentak minat player beda guna memainkan perekate hal yg sekian. segera sepatutnya mempunyai arloji genjring yg adi- sementara permulaan kau mengetahui maupun tengah coba bagi paham pesawat slot. baiklah tiada bertindak di lanjut teoretis yang tegap lebih-lebih dulu. keliru satu elemen paling urgen ialah menyimak pukul beserta sementara bertindak selama gambling slot online. pilih bulu dikala selanjutnya tulis tepat sementara slot meniupkan jackpot beserta coba aktifkan guna sebagian keadaan kedepan dengan sementara yg mirip kala berlangsung jackpot. bisa jadian termasuk perlu dapat demi studi berhenti andaikan dalam 10 -20 spin kegagalan yang sungaian temukan. tiada selamanya ngotot buat mencari wijaya di mesin hal yg sekian. diatas yakni sebagian trick sehingga anda cakap beroleh hadiah dalam tipuan gambling slot online. lantas di praktekkan ya selanjutnya membikin id di website spekulasi slot online terbanyak di indonesia. indoxbet menambahkan lebat memihakmo membubut dan terhitung jamak atraksi gambling slot yang ada disana. naga-naganyaan termasuk bisa mengerjakan deposit melalui debar kepada petik judi slot online ini. Hyacintha Kalil Ronny

  15. Hello there. I discovered your web site via Google at the same time as searching for a related matter, your site got here up. It seems to be great. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then. Tommy Weber Elfrieda

  16. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it! Devon Den Rorke

  17. Hello there. I discovered your site by way of Google at the same time as looking for a related matter, your website got here up. It looks great. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then. Hyacinth Binky Blakelee

  18. Hurrah! At last I got a website from where I be able to actually get valuable data concerning my study and knowledge.| Isahella Enoch Megargee

  19. Hola ante todo gracias por ayudarme pero tengo una duda y quiero el mejor pero no tan caro cual me recomiendas gracias. Jori Jeffy Tess

  20. Everything that do they are thinking on the subject of that strategies? Which it definitely is pretty easy when a person know what when you need to look for! Jerrylee Shamus Helban

  21. Just desire to say your article is as astonishing. The clarity in your post is just nice and i can assume you are an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work. Katherina Brade Uno

  22. I will right away snatch your rss feed as I can not in finding your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Kindly permit me understand in order that I may just subscribe. Thanks. Ceil Tallie Holbrook

Latest from Instagram

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in