Le white beach

Lomalla Etelä-Ranskassa vietimme yhden päivän myös rannalla. Vaikka talomme lähelläkin oli rantoja, päädyimme menemään vähän kauemmas, noin tunnin ajomatkan päähän villaltamme Grande-Motteen Le Grand Travers rannalle. Le Grand Travers on pitkä rantaviiva jossa on paljon hiekkadyynejä aivan Montpellierin kupeessa. Rannalla on paljon erilaisia beach clubeja vieri vieren ja me päädyimme viettämään päivän Le White Beach- nimisellä clubilla, koska se jo nimen perusteella vaan kuulosti aika sopivalta.

Le White Beach on nimensä mukaisesti vaaleasti sisustettu, vähän hamptons tyylinen yksityinen ranta, jossa on ravintola ja rannalta voi vuokrata aurinkotuoleja, joko koko päiväksi tai vaan iltapäiväksi. Tuolit maksoivat noin 10-20e väliltä kappale riippuen halusiko tuolin eturivistä suoraan merelle vai taaempaa. Ranta oli oikeastaan jo aika täynnä kun tulimme sinne puolen päivän aikaan ja tarjolla oli enää yhdet paikat eturivistä, se sopi meille paremmin kuin hyvin sillä saimme siinä syödä itse rauhassa samalla kun Bébé valmisti hiekkakakkuja.


Paikan juttu on selkeästi valkoinen sisustus ja luonnonmateriaalit, lähes kaikki onkin valkoista rannan flyygeliä myöten. Piano oli ilmeisesti myös ihan toimiva, sillä rannalla on välillä iltaisin pianisti soittamassa. Ravintola vaikutti myös tosi kivalta ja se olikin lounasaikaan ihan täynnä kun monet tulivat pelkästään ravintolaan syömään. Rannalle sai myös tilattua erilaisia salaatteja, jaettavia lautasia, tapaksia, jäätelöitä sekä juomia. Ruuat vaikuttivat aika terveellisiltä ja tarjolla olikin paljon “detox” vaihtoehtoja. Ravintolassa olisi ollut vielä enemmän valikoimaa ja myös lämpimiä ruokia sekä etenkin kalaruokia. Me söimme vain salaatit rannalla ja etenkin kana caesarsalaatti oli tosi hyvä.

Olimme reissussa heinäkuun lopulla ja näin kiireisempänä lomasesonkina ranta oli aika täynnä. Se oli silti aika rauhallinen koska paikka ei ole mikään hirveän iso, joten siinä sai kuitenkin olla ihan omassa rauhassaan. Beach clubilla päivän viettäminen taaperon kanssa oli kieltämättä aika paljon helpompaa kuin tavallisella rannalla. Hiekassa ja vedessä läträilyn jälkeen kun sitä märkää hiekkaa oli ihan kaikkialla, suihkua ja mahdollisuutta asuvaihtoon arvosti kyllä aika paljon etenkin kun edessä oli vähän pidempi automatka.

During our holiday in South of France, we spent a day at a beach club called Le White Beach in Grande-Motte, just next to Montpellier. Le White Beach is located right on the beach with a nice restaurant, and as the name tells you, white interiors. It reminded me a bit of the Hamptons with the sand dynes and beach house type of decor. There were a lot of options for food at the restaurant and they serve salads, sandwiches, tapas, drinks and ice cream on the beach. We decided to have salads on the beach while Bébé was playing in the sand. The beach itself was also pretty good with a lot of sand dynes and beautiful views.

Le White Beach

Avenue du Grand Travers, Accès 55

La Grande-Motte

 

Comments

  1. What i don’t understood is actually how you’re not actually much more
    neatly-favored than you may be right now. You’re
    so intelligent. You know therefore considerably in the case of this subject, made me individually imagine it from so many numerous angles.
    Its like women and men are not involved unless it is one thing
    to do with Girl gaga! Your personal stuffs nice. At all times maintain it
    up!

Latest from Instagram

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in