Abu Dhabi calling

Abu Dhabin matkaa on suunniteltu jo tooodella pitkään ja hotellikin on ollut valittuna jo ainakin 4 vuotta, aina on kuitenkin tullut jotain muuta eteen jonka takia reissu on sitten lykkääntynyt tai vaihtunut toiseen kohteeseen. Nyt kuitenkin vihdoin ryhdistäydyimme asian kanssa ja aamulla olisi aika istua lentokoneeseen ja matkata kohti aurinkoa.

Olimme alunperin suunnitelleet tälle syksylle New Yorkin matkaa mutta kesälomalla alkoi tuntua että eniten lomasta saisi irti jossain rannalla, sellaisella oikein kunnon perinteisellä aurinkolomalla. Kaupunkilomat ovat ihania ja kaipuu Nyciin erittäin suuri mutta olemme nyt tulleet siihen pisteeseen ettei poika oikein enää malta istua vaunuissa, joten liikkuminen paikasta toiseen alkaa olla vähän haastellista. Niinpä matkakohde vaihtui lennosta, ajankohta aikaistui kun eteen sattui oikea tarjous ja bookkasimme pitkään suunnitellun reissun Abu Dhabiin. Rantahan on käytännössä jättikokoinen hiekkalaatikko, joten mikäs sen parempi paikka taaperolle. Toivottavasti loma sujuu siis yhtä leppoisasti kuin olen suunnitellut, tarkoitus olisi siis istuskella viikko siellä hiekkalaatikon reunalla, ehkä vähän osallistua hiekkakakku talkoisiin.

Kuvat ovat aiemmalta Dubain matkalta mutta suunnitelmat ovat vastaavat tälläkin reissulla, nimittäin aurinkoa, palmuja ja uima-altaalla hengailua. Aurinkoa on ainakin tiedossa nimittäin oma sääappini näyttää vielä lähemmäs 40 astetta, kääk! Onneksi Abu Dhabista löytyy myös Magnolia Bakery ja Bloomingdaleskin taidettiin sinne juuri avata, joten siellä viilentymällä saa ehkä vähän Nycin tunnelmaakin matkasta irti. Joka tapauksessa, en malta odottaa!

It’s vacation time again, yay! We have been planning this trip for quite some time, for at least around 4 years now, always almost booking the trip but then something else happened that changed our plans. We had planned a trip to New York this fall but after last summer we decided that maybe we need some more beach time with the baby instead. So this time New York can wait and tomorrow morning we are finally headed to Abu Dhabi, I can’t wait!

Latest from Instagram

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in