My favorites lately

Summer Fridays Jet Lag Mask

Seurattuani kevään ajan instagramissa hypetystä Summer Fridaysin Jet Lag maskista, koitin epätoivoisesti löytää sitä käsiini. Pakkaus itsessään kaikessa yksinkertaisuudessaan on jo niin suloinen että se pelkästään houkutteli tutkiskelemaan asiaa enemmän, mutta naamion suosio ja käyttäjien hehkutus sen toimivuudesta ajoivat asian lopullisesti. Jet Lag Mask lupaa nimittäin iholle spa hehkun hetkessä vaikka takana olisi minkälaiset yöunet. Ei siis tarvinnut enempää asiaa myydä huonosti nukkuvalle äidille. Onnekseni pian tämän jälkeen sähköpostiini kilahtikin ilmoitus että Jet Lag Maskia saisi pian muualtakin kuin vain jenkeistä, kun Cult Beauty otti sen valikoimiinsa.

Jet Lag Mask on siis kosteuttava kasvonaamio, joka sisältää paljon antioksidantteja, vitamiineja sekä kevyesti ihoa kuorivia ainesosia. Naamiota voi käyttää monella eri tavalla, sen voi levittää joko perus kasvonaamioksi minimissään 10 minuutiksi, jonka jälkeen se vain pyyhitään pois. Sitä voi kuitenkin käyttää myös yön yli, silmänympärysiholle tai jopa meikin alla primerina. Käytännössä sitä voi käyttää missä vain, milloin vain. Itse olen jäänyt tähän aika pahasti koukkuun ja olenkin käyttänyt Jet Lag Maskia lähes päivittäin jossain muodossa, etenkin öisin ja välillä meikin alla tai muuten vaan päivisin jos iho kaipaa ehostusta, oli meikkiä tai ei.

Olen yleisesti tosi laiska käyttämään naamioita, jotenkin sille ei koskaan löydy aikaa. En myöskään ennen käyttänyt oikeastaan koskaan kosteuttavia kasvonaamioita, ihoni on sekaiho ja kallistun yleensä enemmän puhdistaviin tai johonkin mutanaamion tyyppiseen jos naamioita käytän. Aiemmin ei olisi myöskään tullut mieleenkään käyttää naamiota joka jätettäisiin koko yöksi kasvoille. Itseasiassa ensimmäinen ajatukseni olikin etten ainakaan sillä tavalla tulisi tätä käyttämään vaikka se olisi miten tehokasta, kuka nyt oikeasti pystyy naamio naamassa nukkumaan, siinähän menee väkisin lakanatkin! Siksi Jet Lag Mask onkin juuri täydellinen: Se ei vaadi paljon aikaa ja sitä voi käyttää milloin vain, sillä se on voidemaisesta koostumuksestaan huolimatta aika kevyt, aika tahnamaista aluksi mutta imeytyy tosi nopeasti iholle ja levittyy kirkkaana eikä jää paksuksi tahraavaksi naamioksi. Niinpä yllätyksekseni olenkin päätynyt käyttämään tätä lähes joka yö yövoiteen sijaan. Maailman helpoin naamio ja niin tehokas, eron oikeasti huomaa välittömästä naamion levittämisen jälkeen, iho on heti hehkuvampi, virkeämpi ja kirkkaampi. Kesäperjantait tulevat siis jatkumaan meillä vielä syksylläkin!

It’s no secret I haven’t slept well since the baby and my skin knows it. So when I heard about Summer Fridays’ Jet Lag Mask, the miracle mask that promises to transform your skin instantly, I was very curious. Quite a lot of creams and masks promise to transform the skin so nothing new about that, however what caught my eye was the sensation Jet Lag Mask got over a very short period of time and what people were saying about it, also the super cute and simple light blue packaging didn’t hurt either. If you haven’t heard about it yet, the Jet Lag Mask is a hydrating facial mask, a blend of vitamins, ceramides, antioxidants and gently exfoliating extracts, perfect for stressed-out skin and post-plane complexions. You can use it in many ways, as a 10-minute mask that you simply wipe off, as an overnight mask, under eyes or even as primer under makeup. It promises to make your skin look instantly renewed, radiant and ready for anything. Perfect right? I had to try it! 

When I finally got the Jet Lag Mask, I was very hopeful but quite skeptical, can you believe everything you see on instagram? But I have to say, it really is perfect, I really really like it, it’s the easiest mask I’ve ever tried, you can use it in so many ways and it truly works. I’ve been using it pretty much everyday since I got it a few months back, mostly during the nights instead of night cream but also daytime under makeup. At first I thought it would be weird sleeping with a facial mask on and I wasn’t planning on trying it that way. But when I put the mask on for the first time, actually ended up sleeping with it. Despite being an intensively hydrating mask, the Jet Lag Mask is not greasy and it goes on mostly clear. This means that you can totally wear it in public and it doesn’t even stain your sheets if you wear it overnight. I really see the difference right after applying it, the skin looks smoother and brighter right away. 

Sézane

Ah Sézane, vaatemerkki joka on saanut ranskalaiset sekaisin. Jos Sézane ei ole teille vielä tuttu, niin kyseessä on vähän eri konseptilla toimiva pariisilaisen Morgane Sézaloryn perustama nettikauppa. Sézane myy omaa mallistoaan, mutta pääosin ne myydään netissä. Sézanella on kuitenkin myös Appartement-liikkeet Pariisissa, Aix-en-Provencessa, Lontoossa sekä New Yorkissa, asuntotyyppisiä kauppoja jonne voi tulla hypistelemään, sovittamaan ja ostamaan tuotteita. Pariisissa on myös muutama Conciergerie-liike joka toimii käytännössä vain tilausten noutoa ja tarvittaessa palautusta varten. Se on käytännössä minikauppa jossa on myös sovituskopit, jotta tilauksen voi halutessa sovittaa jo paikan päällä ja jossa on myös esillä myytävänä muutamia juttuja kuten kenkiä ja asusteita mallistosta. Sézane toimittaa tietysti myös postilla suoraan kotiin ympäri maailmaa, mutta kieltämättä näiden Conciergerie palveluiden käyttäminen etenkin palautusten kanssa on kyllä tehnyt tilaamisesta paljon helpompaa ja miellyttävämpää, etenkin jos huomioi minkälaista ranskalaisen postin kanssa asioiminen voi välillä olla.

Sézane himoni vedettiin kesällä ihan uusiin sfääreihin kun he avasivat liikkeen myös länsi-Pariisiin ja olenkin sen jälkeen muuttanut kävelyreittini kotimatkalla kaupan varrelle ikkunoita ihastelemaan. Sézanen liikkeet ovat mielestäni ihan super ihania, kivasti sisustettuja ja houkuttelevia. Rakastan ranskalaista effortless chic tyyliä, klassisia naisellisia helposti yhdisteltäviä vaatteita ja asusteita joissa on se jokin juttu. Sézanelta löytyy juuri tällaisia, laadukkaita mutta myös kuitenkin suhteellisen edullisia laatuun nähden. Vaatekaappiini onkin löytänyt tiensä jo useampi yksilö Sézanelta, puseroista mekkoihin ja kenkiin. Käytän aika paljon kauluspaitoja ja erityisesti Tomboy paidat ovat nousseet suosikeikseni jo useammassa eri värissä. Sézanella on myös tosi kivoja nahkatuotteita, laukkuja ja kenkiä.

Mielestäni Sézanen konsepti ja tarina on ihan mielettömän kiinnostava ja toimiva. Mallistot vaihtuvat neljä kertaa vuodessa ja näiden lisäksi joka kuukausi tulee ns. Capsule- mallisto jossa on tarjolla vain muutamia juttuja rajoitetusti. Tavalliset mallistot ovat vaihtuvia mutta sieltä löytyy myös aina ne tietyt klassikot eri väreissä ja kankaissa. Capsule-mallisto tehdään usein yhteistyössä jonkin toisen merkin kanssa ja ne ovat siksi tosi vaihtelevia ja erilaisia, niitä onkin ollut lifestyle tuotteista hääasuihin. Määrät ovat rajallisia, jotta kaikilla vastaantulijoilla ei sitten ole sitä samaa mekkoa tai paitaa. Sézanen vaatteet myydään aika nopeasti ja etenkin Capsule-mallistot ovat tosi suosittuja ja menevät usein jo muutamassa tunnissa.

Kaikki Sézanella on myös järjestetty ihan äärimmäisen toimivaksi. Kaikki on kaunista ja huoliteltua, asettelusta, kuvista ja uutiskirjeestä lähtien. Paketit saapuvat kauniisti pakattuna ja esimerkiksi tuotteet täydennetään nettikauppaan aina keskiviikkoisin palautusten ja täydennysten etc osalta ja tiedät aina että jos on jäänyt paitsi jostain tuotteesta jonka tosi paljon haluaisi, ei sitä tarvitse pitkin viikkoa klikkailla vaan riittää että menee katsomaan keskiviikkona. Huomaankin löytäväni itseni nykyään yhä useammin Sézanen nettisivulta tutkimassa tarjontaa nyt kun palautuskin on Conciergerien myötä helpompaa. Vaikka täytyy myöntää ettei ihan hirveästi palautuksia ole tarvinnut vielä tehdä sillä tuotteet ovat hyvin usein olleet todella mieluisia..

I just adore the French clothing brand Sézane. And ever since they opened a new store in the 16th this summer, I just love it even more. I keep finding myself walking by the shop pretty often just because its there. If you’re not familiar with Sézane yet, its a French online clothing brand founded by Morgane Sézalory. They sell their own collection which comes out four times a year, as well as a limited-edition Capsule-collection once a month. What makes it great is that they bring back the bestsellers or some of the most classic items like shirts or sweaters in different colors or fabrics the next season. You don’t have to invent the wheel again every time if it works perfectly already.. 

What makes it different from other stores is that the collections are sold mainly online but Sézane has a few locations called Appartements in Paris, Aix-en-Provence, London and New York, hangout spaces opposed to formal boutiques where you can discover the Sézane universe, touch, try on and buy products. In Paris they also have these two minishops called Conciergeries where you can pick up (or return) your orders. 

I’ve always been a sucker for French effortless chic style, and Sézane offers just that, simple yet feminine, classic, quality items made from good fabrics with that little something extra like cute details, bows, ruffles etc. I have found many of my favourite everyday items from Sézane, like the Tomboy shirts which are great for example. I just love everything about Sézane, the brand, the story, the stores, the clothes, the shoes, the bags and most of all, how well everything is organized, which is not always the case in France.. 

Albert Ménès – Mediterranean Mix

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä tämän kesän pelastaja keittiön puolella: yksinkertaisesti maailman paras mausteseos! Löysin tämän keväällä kun se sattui silmään Monoprix kauppareissun yhteydessä. Olin jo jonkin aikaa etsinyt jotain sellaista maustetta joka kävisi kaiken kanssa, niille päiville kun ei jaksa ihan hirveästi kokkailla mutta jotain pitää kuitenkin tehdä, ja nyt se vihdoin löytyi! Albert Ménèsin mausteet on mielestäni muutenkin tosi suloisia, olenkin keräillyt näitä purkkeja pitkään jo Suomessa asuessani, lisäksi ne ovat myös tosi hyviä eikä niitä ole pahemmin hinnallakaan pilattu. Enpä siis hirveästi ajatellut kun sen siitä nappasin mukaan, varmasti tulisi käytettyä mutta enpä osannut arvata miten paljon tätä tulisimme käyttämään.

Mausteseos sisältää punaista ja vihreää paprikaa, tomaattia, salottisipulia, basilikaa sekä vähän suolaa. Mausteet ovat kuitenkin kuivattuina palasina eikä jauheena mikä varmaan tekeekin siitä jotenkin erilaisen. Paketissa lukee että seosta voisi käyttää sellaisenaan esim salaattien päälle tai lämpimiin ruokiin. Kesän aikana meillä kuluikin tätä jo useampi purkki kun lähes joka päivä oli välimeren päivä. Ollaan laitettu mixiä ainakin kanan, lohen, lihan ja uunivihannesten kuten bataatin päälle. Vielä ei ole löytynyt mitään mihin se ei sopisi. Lomallekin otin mausteen mukaan ja se toimi tosi hyvin myös grilliruokien kanssa. Tästä tulee varmasti vakioasukki meidän mausteiden joukkoon, ehkäpä myös kilpailija ikisuosikki Herbes de Provencelle.

Found this spice mix from Monoprix this spring, and it’s the best, couldn’t live without it anymore! It goes with everything and we’ve been having a mediterranean fiesta almost every day since. The Mediterranean Mix blends red and green pepper, tomato, shallot, basil and salt. It really saved our cooking this summer, perfect for those days when you just want something easy yet delicious. We’ve added this with some lemon and pepper on salmon, veggies, salads, chicken etc. Still haven’t found anything it doesn’t go with, even took some with us on the holiday for the bbq. Definitely a keeper! 

Comments

  1. I simply could not depart your website before suggesting that
    I actually loved the standard information a person supply to your
    visitors? Is gonna be back incessantly to
    check up on new posts

  2. May I simply just say what a comfort to uncover someone who really knows what they’re talking about online.
    You actually know how to bring an issue to light and
    make it important. More and more people have to read
    this and understand this side of the story. I was surprised that you aren’t more popular because you surely possess
    the gift.

  3. Whatѕ ᥙp are using Wordpгess for your skte platform?
    I’m nnew to the blog world buut I’m trying to ɡet started and set uр my own. Do you require any html coding knowledge to make your oԝn blog?
    Any hеlp would be greatly appreciated!

  4. Every weеkennd i used to pay a գuick ᴠjsit this web site, as i wish
    for enjoymеnt, forr the reason that this this web page conations truly pleasant funny information too.

  5. Saya telah berselancar online lebih dari tiga jam hari ini, namun saya tidak pernah menemukan artikel menarik
    seperti milik Anda. It is cukup berharga bagi saya. Menurut pendapat saya , jika semua pemilik web dan blogger membuat
    konten yang baik seperti yang Anda lakukan, internet akan menjadi lebih
    berguna dari sebelumnya.

    My web page :: Joker388 deposit pulsa 10000

  6. Write mоre, thatѕ all I have to say. Literally, it seems as thoᥙgh you rеlied onn
    thhe video to make youг point. You definitely knokw what yourte talking about, ѡhy waste
    your intelligence on just posting videos tto your site when you could be giving us something informative to read?

  7. Howdy just wanted to give you a brief heads up and let you
    know a few of the images aren’t loading correctly.
    I’m not sure why but I think its a linking issue.
    I’ve tried it in two different browsers and
    both show the same results.

Latest from Instagram

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in