chambre de bébé

Toistaiseksi meidän Bébé on vielä nukkunut omassa nurkkauksessaan makuuhuoneemme vieressä. Huonejärjestelymme ovat vielä vähän vaiheessa sillä odottelemme pian alkavaa julkisivu/ikkunaremonttia, jonka jälkeen poika saa vihdoin ihan oman huoneen käyttöönsä ja lisää säilytystilaa leluille. Toistaiseksi tämä järjestely on kuitenkin toiminut meillä erittäin hyvin joten tarvetta muutokseen ei oikeastaan ole vielä edes ollut.

Vaalea värimaailma on hyvin samankaltainen kuin asunnossamme muutenkin mutta ehkä tästä syystä olen halunnut pitää huoneen hyvin neutraalin värisenä, vaikka uskon että samat värit tulevat toistumaan jatkossakin pojan huoneessa. Suurin osa leluista kuten legot, kirjat, palikat, pikkuautot sekä muut kirjavat härvelit ja vekottimet ovat vielä tällä hetkellä suurimmaksi osaksi olohuoneen kaapistoissa säilössä koska siellä ne leikitkin suurimmaksi osaksi hoituvat ja huone on siis pyhitetty lähinnä nukkumiseen. Marmorihyllyssä säilytämme iltasatu-kirjat ja pojan lahjaksi saamia koriste-esineitä.

Vaihtopöytänä meillä toimi Bébén vauva-aikana lipasto jonka päällä oli Jacadin vaihtoalusta. Vaippoja ei siinä ole kuitenkaan enää hyvin pitkään aikaan vaihdettu ja kuvien ottamisen jälkeen vaihto-alustamme on jo poistunut varastoon vaikka se pöydällä majailikin hyvin pitkään. Lipasto ja muut tavarat jäivät paikoilleen ja laatikoissa säilytämme edelleen pojan vaatteet.


Bed: Stokke Sleepi
Mobile: The White Company
Bedding: Zara Home
Dresser: Ikea Malm
Changing mat: Jacadi
Baskets: Zara Home
Lamp: Zara Home
Marble shelfs: House Doctor
White bear: Tartine et Chocolat
Carpet: Carpet Vista

Latest from Instagram

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in