la rentrée

Lomat on nyt tältä kesältä lomailtu ja täällä ollaan taas takaisin arjen parissa. Olen yleensä sitä mieltä että syyskuu lasketaan myös kesäkuukaudeksi, ehkä koska elokuu on täällä se varsinainen lomakuukausi jolloin kaupunki tyhjenee ja syyskuussa on yleensä vielä tosi lämmintä. Helteisen kesän jälkeen ilmat ovat nyt kuitenkin sopivasti viilentyneet ja vaikka kesä oli kaikin puolin todella ihana, ollaan täällä kyllä ihan valmiita taas syksyyn. Ensimmäistä kertaa tuntuu siltä että kesästä on saanut oikeasti nauttia tarpeeksi, olemme olleet paljon ulkona, puistoissa, piknikeillä, hengailtu parvekkeella auringosta nauttien ja iltaa istuen. Nyt lomalla pääsimme vielä nauttimaan kesäisestä Helsingistä ja auringosta Etelä-Ranskassa.

Vaikka lomalla oli ihanaa, aika meni kyllä taas niin nopeasti. Kaikkea ei ehtinyt tehdä ja kaikkia ei ehtinyt nähdä mutta paljon ehdittiin kuitenkin. Vaikka olimme alustavasti vähän suunnitelleet joko piipahdusta Tukholmaan tai maalle, päädyimme kuitenkin pysymään Helsingissä koko loman mikä osoittautui kyllä ihan hyväksi päätökseksi. Saimme kuin saimmekin nauttia ihanista ilmoista koko lomamme ajan, kävimme paljon kävelyillä rannassa ja testailimme eri leikkipuistoja ympäri Helsinkiä. Näimme ystäviä ja perhettä, ja poika sai viettää kunnolla aikaa pienten serkkutyttöjensä kanssa jotka olivat kumpikin Suomessa samaan aikaan vaikka asuvatkin molemmat eri puolilla maailmaa. Lomalle mahtui myös vähän juhlia kun matkalle osui omani, mieheni sekä siskoni synttärit ja pääsimme myös viettämään ihanan pienen kummipoikani ristiäisiä.

Loma oli siis kaikin puolin erittäin onnistunut ja tästä onkin hyvä jatkaa kohti syyskuuta. Akut on selkeästi taas ladattu ja sen ovat huomanneet ainakin meidän kaapit jotka ovat saaneet osakseen kunnon “syyssiivouksen”. Vielä en kuitenkaan aio talvivaatteita kaivaa esiin, vaikka ensimmäiset toppatakit ovatkin jo kaduilta bongattu. Kesä nimittäin jatkuu vielä hetken, ei ehkä yli 30 asteen lämpötiloissa mutta kuitenkin. Syyskuussa on tiedossa vielä lyhyt visiitti Suomeen ystäviemme häihin ja lokakuussa meillä on edessä vielä pieni kesän jatke, sillä lomalta palatessamme olimme niin lomatunnelmissa että varasimme tietysti seuraavan loman. Blogi pysyy myös vielä hetken kesätunnelmissa, sillä Etelä-Ranskasta on myös paljon kerrottavaa.

Summer holidays are now over and its time to get back to life. We are back in Paris now where the weather has gotten a lot chillier than before we left.  Even though it’s still August, it feels a lot like Fall, I even saw some down jackets yesterday! We had a great time in Finland, seeing friends, family and enjoying the fresh air by the sea and spending time in the parks. Every time we go there, we have so many plans but there is never enough time to do everything. Luckily Finland is pretty close and we get to go there quite often. The holidays were great, batteries are now charged again and we are ready for September. After the holidays and the hot summer, I have been organising closets and getting ready for Fall. It’s is one my favorite seasons and I love the feel of a new beginning. There is a lot to wait for too since we booked a new vacation for October and there is also an other trip to Finland planned for September when our friends are getting married! 

Comments

  1. Hi there would you mind letting me know which web host you’re utilizing?
    I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and
    I must say this blog loads a lot faster then most.
    Can you suggest a good web hosting provider at a honest price?
    Thanks a lot, I appreciate it!

  2. Thank you a bunch for sharing this with all of us you
    actually understand what you are speaking approximately! Bookmarked.

    Kindly also seek advice from my web site =). We may have a link trade arrangement among us!

    My webpage: kebe.top

  3. What i don’t understood is if truth be told how you are now not actually much more well-preferred than you might be now.
    You’re very intelligent. You already know thus significantly when it comes to this subject,
    produced me personally imagine it from so many numerous angles.

    Its like women and men don’t seem to be fascinated unless it is one
    thing to do with Woman gaga! Your personal stuffs nice.
    All the time deal with it up!

    Look into my web page … http://gamegamma.com.tw/

Latest from Instagram

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in