Marché de Noël

Tänä vuonna yhdet Pariisin suurimmista, Champs-Elyséen joulumarkkinat jätettiin järjestämättä sopimuksiin liittyvien erimielisyyksien vuoksi. Tilalle tuli kuitenkin jotain paljon paljon parempaa kun Peninsula hotelli pystytti terassilleen omat markkinat. Peninsulan iltapäivätee ja sen terassi ovat ehdottomasti suosikkini ja siellä on vietetty monia tärkeitä hetkiä. Valinta ei siis ollut vaikea kun päätimme minne joulumarkkinoille poikamme ensimmäistä kertaa veisimme.

Ja mitkä markkinat Peninsulasta löysimmekään, nämä oli vedetty aivan eri tasolle! Terassi oli muutettu joulukuusien ympäröimäksi kujaksi jonka varrelle oli pystytetty perinteisiä joulumarkkinoilta tuttuja mökkejä. Lumisia joulukuusia oli enemmän kuin pystyi laskemaan ja tunnelma oli kuin jossain lumisessa pikkukylässä Pariisin keskustan sijaan. Siellä täällä oli jääkarhuja, pingviinejä, pupuja ja muita metsän eläimiä, yksi porokin löytyi.

Kojuissa myytiin erilaisia tavaroita, oli yksi leluille, yksi Baccarat mökki kristalliesineille, yksi muille koriste-esineille, muutama herkuille jne. Me jätimme shoppailut välistä ja keskityimme lähinnä ihailemaan ympärillemme ja poikamme oli aivan ihmeissään suurista eläimistä. Kojuista sai ostettua myös jouluisia herkkuja, tarjolla oli mm ostereita ja muita mereneläviä, toffeeomenoita, paahdettuja kastanjoita, vohveleita, kuumaa kaakaota ja tietysti vin chaud, eli kuumaa viiniä.

Jälleen kerran Peninsula ylitti kaikki odotukset, tulemme varmasti vielä uudestaan piipahtamaan täällä ennen joulua. Myös iltapäivätee on nyt joulukuun ajan erilainen kuin normaalisti, se pitäisi myös vielä päästä testaamaan. Joulumarkkinat ovat kaikille avoimet joka päivä klo 13-20, 25 joulukuuta asti.

 

The Peninsula Paris

19 Avenue Kléber

Paris 16

Comments

  1. I think what you composed was very reasonable. However, think on this, suppose
    you added a little information? I ain’t suggesting your information isn’t good., however what if you added something that makes people desire more?
    I mean Marché de Noël is a little vanilla. You could glance at Yahoo’s home page and note
    how they write news headlines to get viewers to open the links.
    You might add a video or a related picture or two
    to grab people excited about everything’ve written. Just my opinion, it would bring your posts a little bit more interesting.

Latest from Instagram

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in